Facebook Zaman Tünelinde Tüm Bilgileri Gizleme Yöntemi

2012-03-31 15:00:20
Facebook Zaman Tünelinde Tüm Bilgileri Gizleme Yöntemi |  görsel 1

Herkesin Belası Facebook zaman tüneline geçtikten sonra kimileri eski paylaşımlarınızın arkadaşlarınız olmayanlara görünmesinden ötürü profilini kapatıp yeni profil açtılar.Oysa ki bi hamle ile bunu kapatabilirlerdi.Tek yapmanız gereken Gizlilik Ayarlarındaki “Eski Gönderilerinin Hedef Kitlesini Sınırla” kısmını kullanmak:) “Eski Gönderilerini Kimlerin Görebileceğini Yönet” kısmına basıp onaylayınca artık arkadaşınız olmayanlar paylaşımlarınızı göremeyecek.

4319
0
0
Yorum Yaz